La inaltime , mereu !

Ne confruntam cu momente , pe parcursul zilei , cand atrasi de rutina a ceea ce avem de infaptuit in momentele acelea , uitam de noi , de ceea ce ne dorim , ne lasam prinsi de ganduri multe , marunte si inutile , pana la urma !
Sa gandim e perfect , asta este natura noastra umana , dar sa ne pierdem energie importanta in ganduri negre , temeri , scenarii iluzorii si perspective fanteziste , asta nu ne defineste !
De ce ?! Pentru ca e absolut necesar ca energia pe care o folosim gandind sa ne transforme si sa ne determine sa ne simtim mai bine , mai fericiti , echilibrati si pozitivi!
Crez – sentiment – gand – cuvant – fapta – atitudine – stare ! Cam aceasta este ordinea care decurge firesc in viata si careia noi nu ii mai dam atentie !
Deschizi ochii , trebuie sa te trezesti intr-o noua zi si alegi daca incepi o noua clipa a vietii tale AICI  cu zambet sau grimasa , te ridici , pasesti si privesti soarele , dimineata – simti natura , asculti sunetele toamnei , pasari , soapte , simti iarba sub talpi , vantul , roua si alegi sa transformi zambetul in ras , in stare de bine cand simti ca traiesti , respiri , privesti , pasesti , ca ai puterea in sufletul si liberul tau arbitru…alegi sa fii pozitiv de cand te trezesti dimineata si pana adormi inspre noapte !
Alegere – cea mai importanta parte a clipei unei zile cand tu decizi daca incerci sa fii pozitiv sau negativ…adica alegi constient daca ziua iti va fi frumoasa , daca vei atrage inspre tine oameni , situatii si energii la fel ca cele pe care le construiesti tu , prin minte si gand!
Se poate ? DA si inca foarte bine numai sa ne dorim cu toata fiinta noastra interioara!
Pace va doresc !

76866-1401839_705490932814096_1591013178_o
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s