Mai departe cu povestioarele !

Mergand mai departe cu a prezenta si celelalte sufletele frumoase din viata mea , voi povesti despre Pisuca – are 9 ani deja , desi pare de vreo 2 , asa de nauca , salbatica si jucausa este uneori , intrecandu-i in energie pe aia mai micii …a ajuns la noi din dragostea pentru pisici si pentru ca , la vremea schimbarii ne-am dorit o pisica , a fost aleasa ea dintre vreo cativa fratiori , era cea mai neagra , asa mi s-a zis !
Am crezut ca nu se va adapta , dar a trecut repede peste noutatea locului si apoi nu o mai opreai din joaca si dragalasenie…a devenit ea stapana , face ce vrea si este lasata pentru ca este cuminte , nu necajeste pe nimeni , poate doar cu mieunatul si moftureala ca vrea granuleeeee….!
Are norocul , fata de altii , sa aiba mancare si un loc la care vine mereu sa se incalzeazca si sa fie iubita ! Putinii vecini , care iubesc animalele , o cunosc , o vedem cum se plimba agale in curtea alaturata parca este la ea acasa…desi credeam ca in salbaticia ei (ca e asa putin mai „felina”..! ) nu va avea grija de puii ei , cand ii va avea..nu a fost asa deloc ! I-a crescut cu severitate chiar , a devenit si o mama adoptiva ca asa a dorit ea ! Asa l-a crescut pe Norut ,despre care v-am vorbit aici !
Are lumea ei , cu tabieturi ca ale noastre , cu furii si lancezeli , in functie de zile , dar este a noastra , va fi si dupa alti 9 ani speram…ea este mica noastra Negruta , care ne-a luminat casa austera din primele luni ale mutarii la curte…o iubim , pentru toti pisoii necajiti de pe strada ..!
Cineva imi spunea ca pisicile raman intr-un loc pentru ca acolo gasesc mancare , dar dupa ani de convietuire cu pisici , realizez ca nu se aplica afirmatia , pentru ca ai nostri raman cu noi si sunt tristi cand ne vad plecand , sunt atat de legati de casa si oamenii din ea , ca sufera la propriu…o fi , din cauza ca noi , iubindu-i sincer , au simtit asta si asa isi arata ei dragostea ! Sunt fiinte , diferite asemenea oamenilor , cu defecte si calitati dar mai ales au un suflet cu atata energie pozitiva de daruit , incat mi se pare o prostie sa nu ii iubim neconditionat cum o fac ei cu noi !
Va salut cu drag ! M.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s